Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

Vrijdag 5 oktober /m zaterdag 13 oktober 2018

De mooie badplaatsen aan de Italiaanse Bloemenriviera

Wederom hebben wij een prachtige bestemming voor u uitgekozen. In het vroege najaar van 2018 reizen wij naar het gezellige Diano Marina aan de Italiaanse Bloemenriviera. Aan de Ligurische kust zullen wij u de mooiste plekjes tonen. De Italiaanse Bloemenriviera is de prachtige groene kuststrook ten oosten en westen van de havenplaats Genua. Langs de Bloemenriviera is de begroeiing vanwege het hoogteverschil zeer divers. Langs de kust vind je vooral de mediterrane vegetatie (palmbomen). In de bergen groeien er onder andere rozen, geraniums, bougainvilles en orchideeën.

 

Programma

Vrijdag 5 oktober 2018

Vertrek vanuit Limburg via de Duitse en Franse snelwegen naar onze tussenovernachting in Müllheim-Neuenberg. Onze route gaat onder andere door de Franse Elzas en maken nog een fijne stop in deze streek. Na aankomst in ons hotel wordt er een uitstekend diner geserveerd. Wij overnachten vandaag in Hotel Anika in Müllheim-Neurenburg.

Zaterdag 6 oktober 2018

Op naar Italië en wat hebben we een mooie route voor u gekozen. Nadat we bij Basel Zwitserland zijn binnengereden gaat het verder voorbij aan Bern en Martigny. Over de "Grote Sing Bernhard" rijden we Italië binnen. We zullen hier zeker wel ergens een van de beroemde honden zien die net als de pas genoemd zijn naar Bernhard van Menton. Voorbij aan Turijn bereiken we onze standplaats voor de komende 6 nachten, Diano Marina. 

Zondag 7 oktober 2018

Na het ontbijt kunt u eerst uw verblijfplaats gaan ontdekken. In de vroege middag vertrekken we naar San Remo en bekijken al het eerste deel van deze prachtige Riviera. Indien de tijd het toelaat rijden we een stukje het achterland in en brengen een kort bezoek aan het bijzondere "Dolceaqua".

Maandag 8 oktober 2018

Onder leiding van een gids brengen we een bezoek aan het prinsdom Monaco en Monte Carlo. Breng een bezoek aan het beroemde aquarium van Jacques Cousteau, het graf van Grace Kelly of waag een gokje in het casino van Monaco.

Dinsdag 9 oktober 2018

Na het ontbijt rijden we naar Genua, hoofdstad van Ligurië waar we samen met onze gids de stad ontdekken. Natuurlijk heeft u ook vrije tijd om op eigen gelegenheid rond te dwalen alvorens we weer terug rijden naar Diano Marina.

Woensdag 10 oktober 2018

Ook weer zo'n schitterende dag. We bezoeken de "Muur van Alassio", Albenga en u kunt deelnemen aan een typische Ligurische lunch.

Donderdag 11 oktober 2018

Vandaag gaan we eerst naar de gezellige Italiaanse markt in Bordighera. Na de inkopen en de lunch kunt u nog een boottocht meemaken langs de Ligurische kust. Prachtig (kosten boottocht circa € 18.00 per persoon)

Vrijdag 12 oktober 2018

Helaas zit ons verblijf aan de Bloemenriviera er weer op. Na het ontbijt vertrekken we via Milaan en Lugano naar de Gotthard. Verder naar onze tussenovernachting in Zuid-Duitsland. Wederom overnachten wij bij Hotel Anika.

Zaterdag 13 oktober 2018

Vanaf Müllheim-Neuenburg rijden we met de nodige pauzes terug naar Limburg. Onderweg kunt u nog deelnemen aan het facultatieve afscheidsdiner.

 

Accommodatie

Treviahotels beschikt in Diano Marina over 3 hotels. Ongeveer 2 maanden voor vertrek krijgt u van ons te horen in welk hotel wij zullen verblijven. De Treviahotels kennen allemaal dezelfde standaard en alle kamers beschikken over minimaal sat-tv, bad/douche, haardroger, mini bar, toilet enz.

 

De reissom bedraagt € 695,00 per persoon 

De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt € 110,00

 

Deze reis is inclusief

  • busvoervoer per comfortablele touringcar
  • 8 x overnachting op basis van halfpension: ontbijtbuffet en diner met menukeuze
  • bingo avond
  • muziek avond
  • programma zoals omschreven

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06 51 387 237

 

Nauders am Reschenpass

Nauders am Reschenpass

22 sept t/m 29 sept 2018

Lees meer...
Praag

Praag

27 dec t/m 30 dec 2018

Lees meer...
Rondreis Ierland

Rondreis Ierland

25 mei t/m 3 juni 2018

Lees meer...
Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

5 OKT T/M 13 OKT 2018

Lees meer...
Normandie

Normandie

17 OKT t/m 21 OKT  2018

Lees meer...
Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

10 t/m 17 juni 2018 SENIORENREIS

Lees meer...
Het noorden van Ierland

Het noorden van Ierland

13  t/m 23 augustus 2018

Lees meer...
Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau

6 t/m 9 december 2018

Lees meer...