Het noorden van Ierland

Maandag 13 augustus tot en met donderdag 23 augustus 2018

Het noorden van Ierland met o.a. Dublin, Letterkenny & Belfast

Ierland is verdeeld in de republiek Ierland en Noord-Ierland, tussen hen bevinden zich mooie plekken met adembenemende uitzichten, fascinerende historische locaties en een aantal geweldige pints van Guiness. De republiek Ierland bestaat uit het grootste deel van het Ierse eiland en ligt voor de kust van Engeland en Wales. De hoofdstad Dublin is een levendige stad aan de rivier de Liffey. Noord-Ierland verbaast zijn bezoekers met zijn hoofdstad en grootste stad Belfast, die vandaag de dag nog steeds een centrum is voor de industrie en kunst en nog steeds het economische epicentrum van het land is. Anders dan Belfast staat Noord-Ierland bekend om zijn natuurlijke spektakels, die u tijdens deze reis zeker te zien krijgt.  Beide landen staan bekend om hun warme, vriendelijke sfeer, traditionele Ierse pubs, Ierse muziek en unieke tradities.

 

Programma

Maandag 13 augustus 2018

Aan het einde van de ochtend vertrekken we richting Rotterdam. We maken vanaf hier een overtocht met overnachting aan boord naar Hull. Diner aan boord is inbegrepen. We raden u aan om voor de overtocht een apart tasje met overnachtingsspullen mee te nemen als handbagage in de bus. Uw koffier blijft tijdens de overtocht in de touringcar.

Dinsdag 14 augustus 2018

In de ochtend komen we aan in Hull. Via Leeds en Manchester reizen we door naar Holyhead. Hier maken we in de middag de oversteek naar Dublin, waar we direct doorrijden naar het Ramada Resort in Dundalk voor het diner en de overnachting.

Woensdag 15 augustus 2018

Na het ontbijt rijden we door naar Belfast, waar het beroemde Titanic schip werd gebouwd, gevolgd door vrije tijd om het Titanic Quarter te verkennen. In de middag maakt u kennis met het bruisende Belfast door middel van een sightseeingtour. We overnachten in het Wellington Park Hotel, centraal gelegen in Belfast.

Donderdag 16 augustus 2018

Vandaag reizen we door het wilde landschap van het platteland van Ulster en bezoeken het Ulster American Folk Park. Aansluitend rijden we door naar Letterkenny waar we 2 nachten in het Mount Errigal Hotel verblijven.

Vrijdag 17 augustus 2018

In de ochtend maken we een excursie naar Londonderry. Hierna rijden we door voor de indrukwekkende uitzichten op Giant's Causeway, UNESCO-werelderfgoed. We eindigen de dag bij de Old Bushmills-distilleerderij waar u zich kunt verdiepen in de mysteries van het maken van whisky's.

Zaterdag 18 augustus 2018

Vandaag reizen we van Letterkenny naar Castlebar met stops in Donegal en Sligo. De overnachting is in het Harlequin Hotel in Castlebar.

Zondag 19 augustus 2018

Aan het begin van de dag bezoeken we de verbluffend gelegen Kylemore-abdij. Onze reis gaat verder naar het landschap van Connemara met een stop in het dorp Clifden. Daarna gaan we door naar de levendige stad Galway, waar we verblijven in het Clybaun Hotel.

Maandag 20 augustus 2018

Vandaag reizen we van het westen terug naar het oosten van Ierland. We bezoeken onderweg het klooster van Clonmacnoise. Aan het einde van de middag komen we aan in Dublin, waar we in de avond nog een korte avondtour maken. We verblijven 2 nachten in het Cassidys Hotel, gelegen in het hart van Dublin.

Dinsdag 21 augustus 2018

Na het ontbijt starten we de dag met een stadstour door Dublin. Vervolgens heeft u vrije tijd om deze geweldige stad te verkennen.

Woensdag 22 augustus 2018

In de zeer vroege ochtend maken we per ferry de oversteek van Dublin naar Holyhead. Na aankomst in Wales reizen we Engeland door naar Hull. Hier gaan we aan boord voor de overtocht met overnachting inclusief diner aan boord. Wij raden u wederom aan voor de overtocht een apart tasje met overnachtingsspullen mee te nemen als handbagagein de bus. Uw koffer blijft tijdens de overtocht in de touringcar.

Donderdag 23 augustus 2018

In de ochtend komen we aan in Rotterdam. Na een goed ontbijt vervolgen we onze reis naar Limburg.

 

Programma onder voorbehoud

                                                                                

De reissom bedraagt € 1.239,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 258,00

 

Bij deze reis is verder nog inbegrepen:

  • vervoer per luxe air- conditioned touringcar met bar en toilet
  • overnachting in hotels van goede (Ierse) kwaliteit
  • halfpension
  • programma zoals omschreven exclusief eventuele entrees

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06 51 387 237

Nauders am Reschenpass

Nauders am Reschenpass

22 sept t/m 29 sept 2018

Lees meer...
Praag

Praag

27 dec t/m 30 dec 2018

Lees meer...
Rondreis Ierland

Rondreis Ierland

25 mei t/m 3 juni 2018

Lees meer...
Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

5 OKT T/M 13 OKT 2018

Lees meer...
Normandie

Normandie

17 OKT t/m 21 OKT  2018

Lees meer...
Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

10 t/m 17 juni 2018 SENIORENREIS

Lees meer...
Het noorden van Ierland

Het noorden van Ierland

13  t/m 23 augustus 2018

Lees meer...
Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau

6 t/m 9 december 2018

Lees meer...