Porec - Kroatië

Zaterdag 26 september t/m zondag 4 oktober 2020

Een prachtige 9 daagse reis...geniet van het heerlijke Istrië

Wilt u ook eens genieten van een azurblauwe Adriatische zee? Breng dan met ons een bezoek aan het prachtige Kroatische Istrië. Onze standplaats zal het prachtige stadje Porec zijn. Vanuit ons uitstekende hotel Valamar Diamant****  maakt u met ons heerlijk dagtochten naar Pula, Opatija, Rijeka en het Sloveense Portoroz. Zowel op de heen- alsook op de terugweg hebben we een tussenovernachting, leest u vlug verder.

In Kroatië betaald u met Kuna's. Geld wisselen alsook pinnen kan onderweg (Indicatie: € 1,00 = 7,5 Kuna) 

 

Programma

porec 4

Zaterdag 26 september 2020

Vertrek vanuit Limburg via de Duitse snelwegen naar Oostenrijk voor onze tussenovernachting. Na aankomst in ons uitstekende hotel volgt de kamerindeling en daarna wordt er een uitstekend diner geserveerd.

Zondag 27 september 2020

Na het ontbijt rijden wij langs Villach naar Slovenië. Voorbij Ljubljana maken wij een stop bij het plaatsje Lipica waar wij een bezoek brengen aan de stoeterij van de Lippizaner paarden onder leiding van een lokale gids (entree circa € 20,00 per persoon). Aansluitend rijden we het laatste stukje naar ons hotel in Porec.

Maandag 28 september 2020

Vandaag een rustige dag. Na lekker te hebben uitgeslapen en van het ontbijtbuffet genoten te hebben brengen we een eerste bezoek aan onze standplaats Porec. Geniet van deze heerlijke plaats.

Dinsdag 29 september 2020

Vandaag brengen wij een bezoek aan het mooie Piran.  We volgen de kustweg voorbij aan de zoutplaten van Secovilje en de Sloveense kustplaats Portoroz. Piran is een van de meest touristische plaatsen in Slovenië, maar zeker ook een van de meest bezienswaardige.

Woensdag 30 september 2020

Vandaag rijden wij voorbij aan het Limski kanaal, eigenlijk een fjord waar in 1958 de speelfilm The Vikings met Kirk Douglas werd opgenomen. In de middag bezoeken we de oude Romeinse stad Pula, met haar amphitheater. We sluiten de dag af met een bezoek aan een Kroatische wijnboer waar we nog van een gezellige Kroatische lunch genieten met muzikale opluistering.

porec 2

Donderdag 1 oktober 2020

Vandaag geniet u van een vrije dag. Facultatief kunt u deelnemen aan een heerlijke boottocht met een authentieke Kroatische lunch. Ook krijgt u onderweg voldoende tijd om de stadjes Rovinj en Vrsar te bekijken. Beslist een geweldige ervaring.

Vrijdag 2 oktober 2020

Vandaag maken we met u nog een fijne dagtocht naar Opatija aan de Kvarnerbocht. Dit kuuroord met een 11 km lange promenade kent een heerlijk klimaat doordat de badplaats wordt beschermd door de bergen van het Ucka-massief.

 

Zaterdag 3 oktober 2020

We verlaten Porec en rijden naar ons hotel in Tirol/Bayern voor de tussenovernachting en diner.

Zondag 4 oktober 2020

Vanaf ons overnachtingsadres rijden wij met de nodige pauzes terug naar Limburg Onderweg kunt u nog deelnemen aan het facultatieve afscheidsdiner.

Programma onder voorbehoud

 

hotel porec

 

Accommodatie

Ons hotel Valamar Diamant**** is rustig gelegen aan de rand van Porec tussen de pijnbomen. In enkele minuten wandelt u naar het centrum van dit stadje met haar heerlijke straatjes en terrasjes. De verzorging in het hotel is voortreffelijk.

 

 

 

De reissom bedraagt € 699,00 per persoon 

De toeslag voor een éénpersoonskamer bedraagt € 100,00

 

Deze reis is inclusief

  • busvoervoer per comfortablele touringcar
  • 8 x overnachting op basis van halfpension: ontbijtbuffet en dinerbuffet met live cooking. Bij de tussenovernachting als menu.
  • programma zoals omschreven

 

In Kroatië betaald u met Kuna’s. Geld wisselen als ook pinnen kan onderweg (€ 1,00 = 8 Kuna)

 

Berlijn en Brandenburg

Berlijn en Brandenburg

28 JUNI T/M 5 JULI 2020

Lees meer...
Gengenbach in het Zwarte Woud

Gengenbach in het Zwarte Woud

23 aug t/m 29 aug 2020

Lees meer...
Normandie

Normandie

21 OKT t/m 25 OKT  2020

Lees meer...
Kirchberg in Tirol

Kirchberg in Tirol

14 SEPT T/M 21 SEPT 2020

Lees meer...
Porec - Kroatië

Porec - Kroatië

26 SEPT T/M 4 OKT 2020 

Lees meer...
Berlijn en Potsdam

Berlijn en Potsdam

22 FEBR T/M 26 FEBR 2020

Lees meer...