Nauders am Reschenpass

 

Zaterdag 22 september tot en met zaterdag 29 september 2018

Gaat u mee met deze gezellige 8 daagse reis 

Gaat u mee op reis? In de late zomer van 2018 bieden wij u weer een mooie reis aan. Deze zal ons brengen naar het dorpje Nauders am Reschenpas. Ook hier wisten we weer een uitstekend hotel voor u te reserveren waarvandaan we mooie tochten maken door Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Door de centrale ligging van Nauders zijn deze drie landen gemakkelijk te bereiken. Ons hotel Adler**** bevindt ich in het midden van het wandelgebied Reschenpass in het dorpje Nauders.

Het hotel biedt een groot overdekt zwembad en tal van gratis zomerse activiteiten. Het welnesscentrum van 700m2 omvat diverse stoombaden en sauna's. U kunt hier massages en schoonheidsbehandelingen reserveren. Alle kamers zijn ingericht in Tiroolse stijl. Hotel Adler beschikt over een uitstekende keuken.

Programma

Zaterdag 22 september 2018 

Vertrek vanuit Limburg en via de Duitse snelwegen naar Nauders aan de Reschenpas in Oostenrijk. Na aankomst in ons uitstekende hotel volgt de kamerindeling en daarna wordt er een heerlijk diner geserveerd.

Zondag 23 september 2018

Na de reisdag van gisteren maken we vandaag een korte trip. We rijden door het 25km lange Kaunertal naar de langste gletsjer van de Oetztaler Alpen. Prachtige panorama's, een 6km lang stuwmeer en de gletsjer maken deze dag al bijzonder.

Maandag 24 september 2018

Na het ontbijt vertrekken we vandaag over de Arlbergpas het Montafondal in Vorarlberg in. Al stijgend bereiken we via Tschagguns en St. Gallenkirch de Bielerhöhe (2026 meter) aan de Silvretta Hochalpenstrasse. Door het Paznaundal met mooie vergezichten rijden we in de middag terug naar Nauders.

Dinsdag 25 september 2018

Langs de Reschensee, beroemd vanwege de kerktoren in het meer, rijden we door de Vinschgau naar het Italiaanse kuuroord Merano. Deze stad heeft een prachtig oud centrum. U zult hier voldoende tijd hebben om een en ander te bekijken. 

Woensdag 26 september 2018

Na het ontbijt rijden we naar het Stift Stams alwaar we een bezoek brengen aan dit indrukwekkende klooster met haar prachtige basiliek. In de middag rijden we naar het mooie plaatsje Seefeld (entree is inclusief).

Donderdag 27 september 2018

Alweer zo'n mooie dag. Door de Zwiterse Engadin rijden we langs het plaatsje Zernez. Onze middagpauze maken we aan de Ofenpas (2.149 meter) alvorens we door het Münstertal naar het indrukwekkende Glurns rijdens. Nadat wer hier een pauze hebben gemaakt rijden we terug naar Nauders.

Vrijdag 28 september 2018

Vandaag gaan we niet al te ver. We maken een ruime stop aan de Reschensee waar u nog een boottocht over het meer kunt meemaken en daarna rijden we naar het Langtaufertal waar we nog een gezellige stop maken. Indien het weer het toelaat maken we een wandeling naar de alm. 

Zaterdag 29 september 2018

Vanuit Nauders rijden wij met de nodige pauzes terug naar Limburg. Onderweg kunt u nog deelnemen aan het facultatieve afscheidsdiner (€ 15,00 per persoon).

Programma onder voorbehoud

 

De reissom bedraagt € 695,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoons kamer bedraagt € 85,00

 

Bij deze reis is verder nog inbegrepen:

  •      vervoer per luxe air- conditioned touringcar voorzien met bar en toilet
  •      7 overnachtingen op basis van halfpension - ontbijtbuffet en diner
  •      muziekavond
  •      programma zoals omschreven 

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06- 51 387 237

Nauders am Reschenpass

Nauders am Reschenpass

22 sept t/m 29 sept 2018

Lees meer...
Praag

Praag

27 dec t/m 30 dec 2018

Lees meer...
Rondreis Ierland

Rondreis Ierland

25 mei t/m 3 juni 2018

Lees meer...
Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

5 OKT T/M 13 OKT 2018

Lees meer...
Normandie

Normandie

17 OKT t/m 21 OKT  2018

Lees meer...
Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

10 t/m 17 juni 2018 SENIORENREIS

Lees meer...
Het noorden van Ierland

Het noorden van Ierland

13  t/m 23 augustus 2018

Lees meer...
Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau

6 t/m 9 december 2018

Lees meer...