Rondreis Ierland

Vrijdag 25 mei tot en met zondag 3 juni 2018

Een prachtige 10 daagse reis .....“Ierland, ga mee in het ritme”  

Ierland, een plek waar zelfs de tijd kan verdwalen….met haar ongekende sfeer en bijzondere cultuur heeft het eiland alle ingrediënten in huis voor een bijzondere rondreis. Spoor oude mythen en legenden op, verken prachtige landschappen en spreek met de vriendelijke ‘locals’, die graag de verborgen schatten van hun thuisland aan u onthullen. Go where Ireland takes you. Laat u verrassen door de geheimen van de noordwestelijke punt van Europa. U komt ongetwijfeld thuis met prachtige herinneringen, die u lang bij zullen blijven.

 

Programma

Schapen

 

Vrijdag 25 mei 2018

Vanuit onze opstapplaatsen rijden we naar Calais voor de overtocht naar Dover. Vervolgens reizen we door het Engelse landschap naar ons Holiday Inn in Basingstoke waar we 1 nacht verblijven.

Zaterdag 26 mei 2018

Na het ontbijt reizen we, via het J.F. Kennedy standbeeld, naar Fishguard. We maken de overtocht naar Rosslare en bezoeken onderweg nog een van de eerste Coffin ships, de schepen die in de 19e eeur voornamelijk Ieren en Schotten naar De Nieuwe Wereld brachten. Vervolgens rijden we naar Treacys Waterford Hotel, Spa & Leisure Hotel waar we 1 nacht zullen verblijven.

Zondag 27 mei 2018

We bezoeken het vissersplaatsje Ardmore en een traditionele whiskey stokerij. In de middag bezoeken we Blarney Castle en de Blarney Stone en tevens brengen we een kort bezoek aan het stadje Cork. Hierna zullen we naar het The Gleneagle Hotel rijden in Killarney. Hier verblijven we de komende 3 nachten.

 

Maandag 28 mei 2018

We maken een schitterende tocht over het schiereiland Beara met de prachtige tuinen van Garinish Island. De boottocht naar het eiland is al een beleving op zich. Via de Caha Pas rijden we in de namiddag naar ons hotel.

Mike Irish PubDinsdag 29 mei 2018

We vervolgen de beroemde route Ring of Kerry, een indrukwekkende route die langs Moll's Gap en Ladies View voert. We rijden terug via de Macgillycuddy, het hoogste berggebied van Ierland.

Woensdag 30 mei 2018

In de ochtend bezoeken we het middeleeuwse Bunratty Folk Park met haar indrukwekkende 15e eeuwse kasteel. In de middag gaan we naar de Cliffs of Moher met een fantaschtisch uitzicht. Aan het einde van de middag rijden we naar Treacys West Country Leisure HOtel in Ennis waar we 1 nacht zullen doorbrengen.

Donderdag 31 mei 2018

We rijden door het maanlandschap van de Burren waar we ook de indrukwekkende Keltische hoogkruisen zien. Ook brengen we een bezoek aan het bekende portaalgraf "Poulnabrone Dolmen" uit 2500 v.c. We rijden verder naar Dublin waar we de komende 2 nachten verblijven in het Red Cow Moran Hotel.

Vrijdag 1 juni 2018

Deze dag brengen we door in de leuke stad Dublin. In de ochtend maken we een stadsrondrit en de middag en de avond zijn ter vrije beschikking.

Zaterdag 2 juni 2018

De dag begint met de overtocht naar Holyhead in Wales. Vervolgens dalen we door Wales en het Snowdonia National Park af richting het zuiden van Engeland. We overnachten in een hotel in de omgeving van Londen.

Zondag 3 juni 2018

Op de laatste dag van onze reis rijden we (afhankelijk van de vertrektijd van de boot) langs Londen naar Canterbury voor een kort bezoek.  Vervolgens reizen we naar Dover voor de overtocht naar Calais. Na aankomst rijden we via België terug naar Limburg. U zult ongetwijfeld terugkijken op een mooie rondreis door Ierland.

Programma en tijden onder voorbehoud

                                                                          

De reissom bedraagt € 1.039,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoons kamer bedraagt € 289,00

 

Bij deze reis is verder nog inbegrepen :

  • vervoer per luxe air- conditioned touringcar voorzien met bar en toilet
  • 9  overnachting op basis van halfpension
  • tijdens deze reis verblijft u hotel van goede (Ierse) kwaliteit.
  • programma zoals omschreven exclusief entrees 

 

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06 51 387 237

Nauders am Reschenpass

Nauders am Reschenpass

22 sept t/m 29 sept 2018

Lees meer...
Praag

Praag

27 dec t/m 30 dec 2018

Lees meer...
Rondreis Ierland

Rondreis Ierland

25 mei t/m 3 juni 2018

Lees meer...
Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

Diano Marina Italiaanse Bloemenriviera

5 OKT T/M 13 OKT 2018

Lees meer...
Normandie

Normandie

17 OKT t/m 21 OKT  2018

Lees meer...
Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

Lermoos aan de Zugspitz - SENIORENREIS

10 t/m 17 juni 2018 SENIORENREIS

Lees meer...
Het noorden van Ierland

Het noorden van Ierland

13  t/m 23 augustus 2018

Lees meer...
Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau

6 t/m 9 december 2018

Lees meer...